Mun prinsessa

Runoilija minnii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nää muistot sun kaa ei tuu koskaa haihtuu,
nää mun tunteet ei tuu koskaa muuttuu,
jos sä lähdet, iso osa mun sydämestä puuttuu,
lupaan sulle en tuu koskaa sulle turhast suuttuu.
Mä en tiiä miten törmäsinkään tyttöön moiseen,
joka muuttaa värittömän elämäni kuin toiseen.
Suuntaan parempaan ollaan menossa,
kaikki tiet kuljetaan aina kylki kyljessä,
aikuisinakin viellä kontulan ostarilla käsi kädessä.
Ja nää on mulle enemmä ku pelkkiä sanoja,
koska nää tulee sydämestä, sielun pohjasta.
Mä palvon sua yhtä paljon ku kirkkoo paavi,
mä tein tän sulle, mun oma Mira Lehtosaari

Selite: 
Mun miralle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot