Avaa kansi

Runoilija Axu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu on lähellä sydäntäni
 

Auringon säteet valaisevat pihan
Tuuli tuivertaa hiljaa
Tämä hetki on
Kuin yksi ikuisuus
Kätken sisälleni asioita
Kuin lapsi perhosia purkkiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteita tulvillaan.

Kaunis tämäkin on :)

kuin kuohkeeta hattaraa <3

Kaunis runo.Viimeinen lause niin hieno.

Kaunis runo.

Kaunista kerrontaa

Todella kaunis, ihania vertauskuvia!

 

Käyttäjän kaikki runot