Saran muistoksi

Runoilija Axu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu on lähellä sydäntäni
 

Aika kuluu, mutta muistot sinusta ei poistu koskaan
Päivästä toiseen ikävä ja tunne, että elämä on vain roskaa.
Illat kyynelsilmin ja sydämessä tunne, kestänkö mä ilman sua.
Tahdon ja uskonkin, että tie vie viimein sun luo.
Muistot kauniit ne mieleeni usein palaa
Usein sinä mielessä itkenkin salaa
Nyt on viimein rauha ja hyvä olla sulla
Kunpa vaan voisikin parempi olo olla mulla.

Selite: 
Ystäväni teki itsemurhan viime syyskuussa, ja ikävä on aivan valtava
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia! Se on raastavaa kun läheinen lähtee pois. .

Otan osaa ystäväsi kuolemasta :( Koita jaksaa

 

Käyttäjän kaikki runot