Ole oma itsesi!

Runoilija Axu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu on lähellä sydäntäni
 

Haluan sinusta
Vain sitä mitä sinä olet oikeasti
Tahdon, että hymysi on aitoa
Etkä esitä mitään muuta
Sillä minä
En halua sinulle pahaa
Kuten ne
Jotka särkivät sydämesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot