Kultapieni

Runoilija Axu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu on lähellä sydäntäni
 

Pieni vauvan pää
hiljaa peiton alle jää
huulet pienet hymyilee
silmät kiinni, kunnes ne aukaisee
tummat silmät
meren värin mieleen tuo
on jalat potkivat
pyrstökö lienee tuo?

Ei sanojen mahtia vielä taida
, mutta välillä vinkaisee
on elämää täynnä
tuo pieni...
Janne

Selite: 
Runo on kirjoitettu 23.12.2008 jolloin tädin ensimmäinen kultapoika oli 2 viikkoa vanha. Kaksi viikkoa sitten sain pitää sylissäni toista veljenpoikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot