Tyttö ja poika

Runoilija 3cc42e15842483ea15c03cc9105bbe60

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 11:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Poika oli jo väsynyt.

Päivä oli ollut pitkä.

Kotiin ei kuitenkaan ollut kiire.

Odotti hän kadun kulmalla tyttöä,

sitä samaa tyttöä jonka oli nähnyt
kulkevan ohi samasta paikasta aina samaan aikaan.

Poika vaistosi tytössä jotain,

hän ei olisi samanlainen kuin muut.

Ei tietänyt poika, miksi.

Heräsi aina vain sellainen tunne,
aina kun uskalsi katsoa tyttöä silmiin.

Tänään tyttökin katsoi poikaa silmiin.

Ujosti, mutta hieman hymyillen.

Päivän uupumus oli kadonnut ja tilalle oli tullut ihastuneisuuden tunne.

Poika lähti kävelemään onnellisena kotia kohti.

Päivä oli luonut uskoa huomiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykästyin tähän runoon : )) Jotenki niin sulone : )

Ihana runo (:

soma runo somasta tilanteesta. yksinkertainen. hyvä. toivoa antava. i like it!

Ihana! <3

Tykästyin tähän runoon : )) Jotenki niin sulone : )

Ihana runo (:

soma runo somasta tilanteesta. yksinkertainen. hyvä. toivoa antava. i like it!

Ihana! <3

 

Käyttäjän kaikki runot