Nimetön

Runoilija 3cc42e15842483ea15c03cc9105bbe60

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 11:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

On pimeä elokuun ilta
Seurana vain tähdistä himmeimmät
vailla kuun puolikastakaan

Silti vain katson yhä
tuota ammottavaa tyhjyyttä
toivoen näkeväni viimein...
sen kauniin tähdenlennon

Täyttäisikö se kaikki haaveeni?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähdenlentoa kannattaa odottaa ja toivoa. Kaikki on mystistä?
 

Käyttäjän kaikki runot