Nimetön

Runoilija 3cc42e15842483ea15c03cc9105bbe60

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.4.2008
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 11:40

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

Aurinko oli jo laskemassa.

Päätti hän lähteä lähteä etsimään sitä kaunista valoa.

Pitkin kivisiä katuja käveli.

Huomasi lapsen vanhempineen istumassa vanhalla puiston penkillä.

Näki auringon pilkottavan rinteen reunalta.

Rinteellä kasvoi vanha vaahterapuu, jonka varjoon hän istahti.

Raikas tuuli hiveli kasvoja jotka hymyilivät illan
viimeisille auringon säteille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huih kylmänväreitä. Kuvailet maisemaa hyvin ja tarpeeksi tunteikkaasti, jotta lukija pystyy samaistumaan. Kaunis toden totta :)

Kaunis tunnelma.<3

 

Käyttäjän kaikki runot