Pidä pintasi

Runoilija Vaniljahyrrä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissani on vinha perä ja vikkelä mielikuvitus. Kiitos mielenkiinnostasi.
"Ei se oo minun syyni, että Itä-Suomessa tuulee Venäjältä ja vastaan (Aki Tykki)."
Jos ryhdyt tankotanssijaksi, pidä huoli, että tanko on terästä.
 
Kirahvi ei kulje yhtään kovempaa,
vaikka annan pohkeita ja maiskutan
suutani.

Pidä pintasi, tulen kyllä
pelastamaan sinut ja pari muuta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, toivottavasti olet saanut pelastettua jo monta.
 

Käyttäjän kaikki runot