Vahvuuksia

Runoilija Vaniljahyrrä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissani on vinha perä ja vikkelä mielikuvitus. Kiitos mielenkiinnostasi.
"Ei se oo minun syyni, että Itä-Suomessa tuulee Venäjältä ja vastaan (Aki Tykki)."
Jos ryhdyt tankotanssijaksi, pidä huoli, että tanko on terästä.
 
Mä kuulen,
että sun puhelin soi 
täällä, mutta
kukaan ei vastaa.

Nyt pitäisi keskittyä,
sulla on valtavasti
vahvuuksia, 
ynnää ne ja 
äläkä unohda.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan, jokaisella on myöskin vahvuuksia, jotka täytyy tiedostaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot