Homepossible

Runoilija Vaniljahyrrä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.8.2022 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoissani on vinha perä ja vikkelä mielikuvitus. Kiitos mielenkiinnostasi.
"Ei se oo minun syyni, että Itä-Suomessa tuulee Venäjältä ja vastaan (Aki Tykki)."
Jos ryhdyt tankotanssijaksi, pidä huoli, että tanko on terästä.
 
Sellaistakin on nähty,
että
melkein
heikottaa.

Odotinkin, että sanoisit
Google morning.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hehee, tosiaankin google on hyvä ja paha.
 

Käyttäjän kaikki runot