Sanoja Rakkaudesta

Runoilija Kairos

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

---
 

Kaikki sanat ja lauseet on jo sanottu
Kerran, kahdesti...Miljoonasti
Tunteista on taottu tekstiä ja puhetta..
Onnellisuus, Kaipuu, Kipu, Tuska, Melankolia ja Rakkaus
ovat kaikki taivutettu, kirjoitettu ja lausuttu
..Aina uudelleen

Ja kuitenkin, ne täytyy tavata uudestaan ja uudestaan
Sillä vaikka ihmiset ja ajat muuttuvat
Rakkaus säilyy muuttumattomana
Aito Rakkaus ei tarvitse sanoja
..Vaikka kuitenkin se on pohjimmiltaan vain tunne ilmaistuna sanoilla

Selite: 
Sitähän se on. Rakkauden kesä voi alkaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot