Onnenkipinä

Runoilija Kairos

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

---
 

Sinä olet onnenkipinäni
Kipinä joka valaisee sydämeni
Sointu joka saa sieluni soimaan

Roihuavan tulen syttymiseen ei tarvita kuin yksi
säkenöivä kipinä

Ja juuri sellainen sinä olet minulle

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava, iloisesti soljuva :)

Mahtava, iloisesti soljuva :)

 

Käyttäjän kaikki runot