Kuka?

Runoilija Kairos

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

---
 

Kuka olen?
Olenko kukaan?
Olen ajatus - Olen todellisuus - Olen kuvitelma
Kuka sinä olet?
Olet ajatukseni - Olet todellisuuteni
Ja...
Olet kuvitelmaani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alkoi varsin peruseksistentialistisella kysymyksenasettelulla, mutta loppuratkaisu yllätti ja iloitti.

Eheä ja kursailematon runo. Pidän kovasti.

Mukavaa pohdintaa "sanaleikin" muodossa. Tässä otetaan näkökulmaa itseensä ja siihen toiseen. Pidin tästä.

Alkoi varsin peruseksistentialistisella kysymyksenasettelulla, mutta loppuratkaisu yllätti ja iloitti.

Eheä ja kursailematon runo. Pidän kovasti.

Mukavaa pohdintaa "sanaleikin" muodossa. Tässä otetaan näkökulmaa itseensä ja siihen toiseen. Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot