Taiteilija

Runoilija merinä-duplicate

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaa sitä oikeaa, ja ei oikeasti kaipaa. Miettii menneitä, mutta ei halua tulevaisuutta, vaikka haluaa. Riitaa tunteitten välillä, riitaa elämässä. Rakkaus, sitä kaipaa.
 

Istun taas yksin
kaipaus ei hellitä
en osaa ajatella muuta kuin sinua

taiteilija

En osaa ajatella muita kuin sinua

taiteilija

Kanssasi vietetyt hetket ovat niitä parhaimpia

taiteilija

Mutta olet tavattoman vaikea tavoittaa
ja sitä sinussa inhoan kun olet

taitelija

Joskus toivon kuitenkin, että olet minun ainiaan
toisinaan taas en
sekoitat pääni

taitelija

Sekoitat minut rakkaudesta,
rakasta minua

TAUTEILIJA

Selite: 
taiteilija...auttakaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot