Käsi vatsalla

Runoilija merinä-duplicate

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaipaa sitä oikeaa, ja ei oikeasti kaipaa. Miettii menneitä, mutta ei halua tulevaisuutta, vaikka haluaa. Riitaa tunteitten välillä, riitaa elämässä. Rakkaus, sitä kaipaa.
 

Kaipaan sinua,
Se ei hellitä vaikka tiedän ettet tunne samoin,
Luulin löytääneeni sen, minkä oletin minulta puuttuvan,
Rakkaus

Kaikki tuntui niin oikealta,
Olla syleilyssäsi, katsoa silmiisi,
Oliko tämä kaikki vain harhaa,
Tunsitko samoin kuin minä?

Lauloin kanssasi,
näin että nautit,
niin minäkin nautin,
mitä tapahtui?

Enää et minua katso,
Katsot jotain muuta,
Voikko kaikki vielä joskus palata ennalleen?

Niin kuin silloin sunnuntaina,
jolloin tajusin,
rakastan sinua

Toivon,
Minä toivon niin,
Toteuta toiveeni,

Minä rakastan sinua

Selite: 
Kaipaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos Tarmo kommenttisi oli kaunis.

Ei raukkautta ole olemassa vain silloin kun molemmat sitä tunnustaa. Sinä rakastit, hän luultavasti ei, mutta se hyvä mitä teillä oli on totta, eikä sitä tarvitse unohtaa. Rakastaa voi monia.

 

Käyttäjän kaikki runot