-Kun syksy saapuu-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Syksy saapuu

kuin yksinäisyyden

tunnit.

Vasta lehtien tippuessa

huomaat kalvakan taivaan

ulottuvuudet.

Kun syksy saapuu -

saavut sinäkin,

auringonkeltainen lehti,

ikäväni peittämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista sanailua syksystä, joka on kauheimmillaan harmaa ja masentava ja kauneimmillaan keltainen ja raikas.

Ikävää ja odottamisen tuskaa kuvaava runo luonnon voimalla:)

Syksy on kaunista ja niin oli tämä runokin.
Kiitos arvostelusta:)

Melankolinen, herkkä teksti. Jossa kuitenkin auringonkeltainen valonpilkahdus.
Onnea synttärisankarille.

Katkeransuloisen kaunista.
Mainio runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot