- Hetki ennen tyhjyyttä-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Minä muistan sinut!

Olen koskettanut sinua kertomatta,
olen elokuva väärässä teatterissa.

Kun katson kaikkia niitä kuvia,
tunteita, tarinoita.

En ollut koskaan yksin,
vaikka olenkin
ohuen nauhan
varassa
kosketukseni
vanki.
                       23.3.2019.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vakuuttavaa kerrontaa, runoileminen kannattaa, aina <3 
Vau! Onnistunut kokonaisuus. Hienoja kielikuvia. 😊
Upeaa kerrontaa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot