-Hiljainen vapaus-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Aaltojen määrä
on määräämätön,
iltojen tummuus
vahvistaa
yön pimeyttä.

Aamun kirkkaudesta
ei ole sanottavaa,
meren aallot
lyövät
vielä silloinkin.

Aaltojen kyvyttömyys
riistäytyä rytmistään
antaa tuulelle
vapauden.
Vasta auringon
laskiessa
luonto on hiljaa.

Selite: 
Elämän rytmejä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot