Menneeseen, menevään,
olevaan, olen kätkenyt hetkeni.
Tänään taivas on pilvessä,
ei sada.
Kosteus ryömii ihollesi.
Olen ulkona hengitän höyryä -
sinä kylvet valossa ikkunan takana.
Kosteus tarttuu pyyhkeeseen
hetken se vielä kimaltaa
hiuksissasi.
Selite:
syksyn kätkettyjä hetkiä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upean kaunis! siis ihan mielettömän hieno,siitä syystä suosikkeihin!:)
Huikaisevan kaunista tekstiä : )
Kaunista ja todellista :)
Sivut