Kiireestä vapaa

Runoilija hölsteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon paisteessa, siinä lattialla,
olla möllötät,
tietämättä maailmasta tuon taivaallista.
Ulkona on toisilla kiire.
Ihmisillä,
jotka juoksevat kuin eivät tietäisi edes mihin mennä.
Sinä et kiirettä pidä,
sillä sinulla on kissanpäivät.

Selite: 
Oodi kissalleni:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä! Joskus olisi kiva vaihtaa omat kiireensä kissanpäiviin. :)

kaikki mitä tiedän elämästä
olen oppinut kissoiltani

hieno runo
pidin

Niinpä! Joskus olisi kiva vaihtaa omat kiireensä kissanpäiviin. :)

kaikki mitä tiedän elämästä
olen oppinut kissoiltani

hieno runo
pidin

 

Käyttäjän kaikki runot