Nimetön

Runoilija hölsteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli minun puutarhani,
roudan ja lumen raiskaama.
Ei käynyt kuokka multaa vasten.
Laitoin hyiseen maahan siemenen
ja sen kastelin.
Se on alkanut kasvamaan
ja puutarhaani valo paistamaan.
Tuon kukan kauneimman nyt vehertävän nään,
sen siemenen,
jonka annoit sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot