Auringon lasku

Runoilija hölsteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen yksin rannalla.
Tunnen auringon viimeiset säteet kasvoillani,
mutta ne eivät lämmitä kuin vain vähän aikaa.
Aurinko laskee,
tulee pimeä ja kylmä.
Toivon, että sinä tulisit ja nostaisit auringon taas esiin,
enkä olisi enää yksin.

Selite: 
Teini-iän rustailuja
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot