Nimetön

Runoilija hölsteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka minä olen,
mistä minä tulen.
Tässä karusellissa on pää
pyörinyt pimeäksi.

Pitäisi tietää mihin
suuntaan mennä
ja mitä elämällään tehdä,
mutta me kaikki ollaan
tällaisia ihmeen
sekasikiö hulluja.

Selite: 
Ratkesin hetkiseksi ja pihalle tuli tällainen...
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä tykkää tästä :-)

tämä tykkää tästä :-)

 

Käyttäjän kaikki runot