Loppu

Runoilija RakastunutOrpo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tahdon olla muualla tai joku muu" 
"Puhu äänellä jonka kuulen, sanoilla jotka ymmärrän, runoilla jotka käsitän" 
"Niin se on, ei menninkäinen riitä päivänsäteelle ja se lentää pois. Valo lähtee pimeästä pois."
Lainaukset Happoradion sanoituksista
 

Satutin ja tunsin kipua
viilsin tulevaisuuteni pilalle
jotain oli vialla ei näkynyt kyyneleitä, ei verta.
Oli koittanut päivä jolloin pisaratkaan eivät pudonneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

KRITIIKKIÄ: VERI JA TUSKA EI OLE RATKAISU

KRITIIKKIÄ: VERI JA TUSKA EI OLE RATKAISU

 

Käyttäjän kaikki runot