Leikkirakkautta

Runoilija RakastunutOrpo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tahdon olla muualla tai joku muu" 
"Puhu äänellä jonka kuulen, sanoilla jotka ymmärrän, runoilla jotka käsitän" 
"Niin se on, ei menninkäinen riitä päivänsäteelle ja se lentää pois. Valo lähtee pimeästä pois."
Lainaukset Happoradion sanoituksista
 

En usko että olen koskaan rakastunut oikeasti
olen ollut ihastunut
ja ihastukseni on joskus muuttunut pakkomielteeksi
mutta uskon että rakkaus on oikesti jotain hienompaa

En tiedä onko tämäkään oikeaa rakkautta
mutta olen kokoajan iloinen ja hymyilen
ajattelen vain sinua
toivon vaan että sinä tuntisit näin myös
mikä tunne tämä sitten lieneekään

Selite: 
ehkä olette ymmärtäneetkin ihastukseni on vaihtunut.. halusin niin kertoa tunteeni, pilaamatta kaikkea..
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo taas kerran =) todellista,ja useasti imettii että mitä rakkaus oikeastaan edes on..

 

Käyttäjän kaikki runot