Kipu

Runoilija RakastunutOrpo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tahdon olla muualla tai joku muu" 
"Puhu äänellä jonka kuulen, sanoilla jotka ymmärrän, runoilla jotka käsitän" 
"Niin se on, ei menninkäinen riitä päivänsäteelle ja se lentää pois. Valo lähtee pimeästä pois."
Lainaukset Happoradion sanoituksista
 

Kertoako vai ei,
helpoin ratkaisu on fyysisesti kivuliain
vaikka luultavasti tilanne on aivan toinen

veren valuttaminen saattaa usein sattua vähemmän kuin rakkauden tunnustaminen

Selite: 
valitettavasti totta monen, myös oman elämäni kohdalla..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot