KESÄNAUTINTO

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Värisevien puidenlehtien takaa,
hienoinen tuuli kuiskaa poskipäillesi,
hyväillen ihoasi,
saaden sinut hymyilemään,
tuoden mielihyvää kesäiseen hetkeesi

Hiustesi hulmutessa,
tunnet hyväilyjen voiman kovenevan,
saaden olosi häikäisevän ihanaksi,
aiheuttaen nautinnollisen tunteen ihollesi

Säteet uppoavat sydämeesi,
saaden verisuonesi pulppuamaan,
tuoden hehkuvan tunteen sopukoihisi,
saaden sinut loistamaan,
valkoisen kesäkukkasen tavoin,
sillä aurinko ei jätä kauneutta kylmäksi!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot