SINÄ - JOSSAKIN?

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Olet minulle,
Aamuauringon sytyttäjä
Säteiden lämmin kuljettaja,
Joka ajaa minut oikealle tielle

Olet minulle,
Sokerini aamukahvissa
Energinen voima puurolautasellani,
Joka kuljettaa läpi päivän kivisen

Olet minulle,
Huonettani vartioiva henki nukkuessani
Kummajaisten kauas karkoittaja,
Jotta mieleni lepää rauhassa

Olen sinulle,
Voimavarojesi täyttäjä
Mielihyväsi suuri rakastaja,
Kunhan sinut jostain löydän!

Selite: 
Toivossa on hyvä elää :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Jossakin viel.........
Hyvää Syntymäpäivää!

Siellä jossain hän on... ehkä löytää sinut ennen kuin sinä löydät hänet.

Tämä vaalea sinisilmä piti runostasi paljon. :)

Eiköhän etsivä löydä, kunhan ei menetä uskoaan.. :) Ihastuttava runo!

Jossakin viel.........
Hyvää Syntymäpäivää!

Siellä jossain hän on... ehkä löytää sinut ennen kuin sinä löydät hänet.

Tämä vaalea sinisilmä piti runostasi paljon. :)

Eiköhän etsivä löydä, kunhan ei menetä uskoaan.. :) Ihastuttava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot