Toivon Hetki

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Haluaisin olla,
prinssi meren valtakunnan,
haltija hivelevien aaltojen,
jotka luoksesi johtavat,
tuoden sinulle,
lämpöä iholle,
pysäyttävään hetkeesi

Haluaisin,
kiinni saada,
heittämäsi kiven,
sen takaisin tuoda,
suurin toivein,
sinulle,
sadepisaroissa hehkuva,
merenneitoni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lumoava.

WoW, Pysäyttävän, henkeäsalpaavan kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot