SE JOKIN

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 
Tiedän tunteen,
Selittämättömän fiiliksen

Tunnen sen olevan
sisälläni,
Pyörien ympyrää
karusellin lailla

Holtittomasti
kamppaillen,
Etsien paikkaa
itselleen

Tavoitellen jotain
Suurta ja
Ainutlaatuista

Vakiinnuttaen
Päämääränsä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan positiivinen fiilis jäi runosi lukemisen jäljiltä.
Kiitokset tästä piristysruiskeesta. :)
 
Todellakin on hyvä olla kaikenlaisia tunteita. Ikävää, jos niitä turrutetaan lääkkeillä. 
 

Käyttäjän kaikki runot