Matematiikkaa

Runoilija Sante

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2012
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauteen retkahtanut
pahainen riimittelijän alku
säkeisiin sotkeentunut
päässä ainainen oikosulku

silti parhaansa koittaa
kirjoittaa kone sauhuten
ehkä iloa teillekin tuottaa
vaikka tätä vain harrastelen

 
 

En osaa derivoida
F(x) = mokasin pahasti -käyrää.
e on korotettu potenssiin;
rakastan sinua edelleen.
En pysty kertomaan virheitäni ristiin
ja hävittämään nimittäjää.
Sotkussa paperillani
kolmiot ja kulmat ympyrässä.
Simpsonin tai Pythagoraan lause
ei minua pelasta.
Mahdollisuuteni sinuun on
negatiivinen luku neliöjuuren alla.

Selite: 
Ah, minun ansioni pitkänmatematiikan saralla. Mikäs sen romanttisempaa kuin matematiikka
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot