Muttei kuitenkaan

Runoilija Sante

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2012
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauteen retkahtanut
pahainen riimittelijän alku
säkeisiin sotkeentunut
päässä ainainen oikosulku

silti parhaansa koittaa
kirjoittaa kone sauhuten
ehkä iloa teillekin tuottaa
vaikka tätä vain harrastelen

 
 

Haluaisi vain juosta karkuun,
paeta ja puikkelehtia piiloon sitä omituista tunnetta.
Se on onnea, ihanuutta ja iloa,
muttei kuitenkaan.
Se on pelkoa, kurjuutta ja ahdistusta,
muttei kuitenkaan.
Se on maailman uskomattomin tunne,
joka muuttaa koko elämäni
ja kuitenkin se on edelleen se sama.

Haluan niin paljon,
rakastaa ja nauttia siitä omituisesta tunteesta.
Se on intohimoa, halua ja viettelystä,
muttei kuitenkaan.
Se on rivoutta, inhoa ja petosta,
muttei kuitenkaan.
Se on sielua riipivä tunne,
joka uhkaa tuhota minut
ja kuitenkaan en voi elää ilman sitä.

Se on rakkautta,
Muttei kuitenkaan

Selite: 
Tämä on hyvä runo... muttei kuitenkaan, heh. Kuitenkin niin hyvä että kehtasin julkaista sen, vai mitä te olette mieltä? Pistetäänkö vielä kotiin kasvamaan?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot