Mielipidetutkimus

Runoilija Sante

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2012
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauteen retkahtanut
pahainen riimittelijän alku
säkeisiin sotkeentunut
päässä ainainen oikosulku

silti parhaansa koittaa
kirjoittaa kone sauhuten
ehkä iloa teillekin tuottaa
vaikka tätä vain harrastelen

 
 

Hän jankkasi ja jankkasi
kehui ja kiehnäsi
Kuin se lomakkeen rasti saisi
taivaallisen rauhan syntymään
maailmassa

Hän selitti ja selitti
neuvoi ja opasti
Kuin rappukäytävässä olisi
yliopiston fysiikan osaston
pääsykokeessa

Hän jatkoi ja jatkoi
hymyili ja vitsaili
Kuin lomakkeelle piirtyvä rasti olisi
vähintäänkin seitsemän oikein
lotossa

Kauan hinguttu rasti ruudussa:
“en halua vastata”

Selite: 
Onhan se sekin mielipide XD Millaisia mielipiteitä teiltä löytyisi?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot