Muistikuvat

Runoilija Nickya

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistikuvat vuosien, täällä taas ne nään
muistikuvat eilisen, ei viivy pidempää
tiesin mitä sä silloin, teit kun koitit mulle selittää
kuinka tätä eläämää, täytyy oikein elää
en tahtonut kuunnella, sun satuja
sanoit täytyyy pettää, olla niinku muut
missä niin sanotaan, kuinka ollakkaan
tahdoit vielä sanoa, pärjäät yxinkin

Muistikuvat vuosien, jäi jo historiaan
muistikuvat huomisen,ei koskaaa saavukkaa
nyt haluan oppia, elämään oikein tosissaan
ilman sinua ei muistoja, koskaan olekkaan
tiesit olen erillainen, sanoit tietäväsi
siltikään et puhunut, missä vika siis on
sanoin sulle silti, odota vielä hetki

Muistikuvat vuosien, ovat menneet menojaan
muistikuvat päivien saapuivat uudestaan
tahdoin sinun tietävän, oi kuinka kovasti tahdoinkaan
että olit mulle, aina ykkönen
vaikka ei aina, siltä näyttänyt
sä lähdit pois kokonaan, tiesin tunteen sen
mennyttä ei saa kasattua, edes liimalla
kohtaamme vielä kaduilla, elämän poluilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nickya Your Face 17.8.2009 0 Runo
Nickya Nyt mietin vaan 26.7.2009 0 Runo
Nickya So hard 14.6.2009 0 Runo
Nickya God is a Girl 14.6.2009 0 Runo
Nickya Maria Antoinette 14.6.2009 0 Runo
Nickya Legenda 14.6.2009 0 Runo
Nickya Muistikuvat 14.6.2009 0 Runo
Nickya I Wanna Be 14.6.2009 0 Runo
Nickya Lapsena 14.6.2009 0 Runo
Nickya Iraq 14.6.2009 0 Runo