Maria Antoinette

Runoilija Nickya

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisessa elämässä voin, tuntea sydämesi lyönnit
ajasta aikaan eletään, vain tätä hetkeä
vuosisatoja sitten sut, kauas kadotin
läpi historian lehtien, me taa kuljettiin
marian elämä päättyi niin, giljotiinin kosketuksiin
sanoit siellä niin, rumasti syyteltiin
maanpetosta toisteltiin, muistiin muillekkin
maria oli syytön, se kyllä tiedettiin

Nyt palattiin nykyisyyteen, sä tahdoit palata takaisin
tahdoit pelastaa marian, kohtalolta viikatteen
Ludviq kuitenkin tänään, päänsä menettää
siitä et tahdo tietää, yhtään enempää
kohtasit menneessä sen, joukon pettureiden
sanoit niille niin, mariaa kunnioitettiin
historian kirjoissakin, häntä muisteltiin
teitä ei muista kukaan, ei edes kirjoittaja

Sut lukittiin torniin samaan, jossa maria oli ollutkin
tunsit saman minkä hän, surujen kalpeuden
sulle sanottiin, totu kotiiisi
sillä vietät täällä, vuoden jos toisenkin
lopulta tiesi vie, lavalle köysien
sut hirtettiin torilla, joukossa ihmisten
mietin miksi kestää, niin kauan aikaa
tulin etsimään, näin sut kuolleena

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nickya Your Face 17.8.2009 0 Runo
Nickya Nyt mietin vaan 26.7.2009 0 Runo
Nickya So hard 14.6.2009 0 Runo
Nickya God is a Girl 14.6.2009 0 Runo
Nickya Maria Antoinette 14.6.2009 0 Runo
Nickya Legenda 14.6.2009 0 Runo
Nickya Muistikuvat 14.6.2009 0 Runo
Nickya I Wanna Be 14.6.2009 0 Runo
Nickya Lapsena 14.6.2009 0 Runo
Nickya Iraq 14.6.2009 0 Runo