Veljeni

Runoilija Veripelaaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MEITSI ON KEHISSÄ TAAS! Pitkän tauon jälkeen alan taas julkaisemaan hengen tuotoksiani. Olkaahan kuulolla!
 

Voi miten liikuttavaa
Kun nostat katseesi maasta
nähtyäsi hänet käytävän päässä
Nouset ylös, sytyt jälleen palamaan
Kuljet niin nopeasti,
että hädin tuskin ehdin ymmärtää
Mitä tämä tarkoittaa minulle

Hän on kaunis
Muodikas
Sinun intohimosi
Minulla ei ole hänestä mielipidettä
Tiedän ainoastaan,
että vihaan häntä
Ja kaikkea hänessä
Minun vihani
ei ole niin lyhytnäköistä
Kuin kuvitellaan
Te ette tunne minua
Enkä minä tunne häntä
Silloin hulluuteni saisi minut
Tappamaan hänet
Koska silloin vihani syy
Kasvaisi kuin epidemia
Hallintani pettäisi
Kaunista?

Kyllä.
Minulle.

Selite: 
Tarina hylätyn "siskon" katkeruudesta ja peloista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot