Papalle

Runoilija Eleanora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin vain lapsi,
kun sait kohtauksen.
Et vielä ollut harmaahapsi
vaan vain aikuinen.

En muista muuta
kuin korttipelisi
ja kun oviaukosta
meitä tervehdit.

On kansiossa kuvasi
ja muistan kun lähdit,
olen kuullut juttuja
ja kaipaan sinua.

Olisin tahtonut oppia tuntemaan
niin että muistaisin edes jotain vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis. Tuo kyyneleen silmään.

 

Käyttäjän kaikki runot