Kynttilän valossa

Runoilija Eleanora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On siitä vuosia,
kun täällä kuljit.
Olin vain tyttönen,
jonka mielelläs
syliin suljit.

On muistosi
jo haalennut
en paljon varmaksi
voi sanoa.
Mutta vaalennut
ei ole kuva rakkauden,
huumorin tai ystävällisyyden.

On pyhäinpäivä aika muistojen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis ja kipeää tunnetta täynnä

kaunis ja jollain tavalla hentoinen runo. Ihana<3

kaunis ja haikean tunnelmallinen runo. pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot