Pyhäinpäivän tunnelmia

Runoilija Eleanora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On mennyt monta,
lähtenyt ympäriltä,
niin surutonta
tai sairauden piinaamaa.

Joskus ei voi ymmärtää,
miksi vain yksi tänne jää.
Miksi lähtee luotain jokainen,
miksi aiemmin on aika toisen.

Ympärillä monta ystävää
ja rakasta perheestäni.
Mutta niin monta tärkeää
jo jätti elämäni.

Joskus vaan jää muistoihin
ja palaa niihin aikoihin,
kun oli pieni lapsonen
ja saatoin tulla luokse sen,
ketä enää päällä maan
vaan muistella saan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Ja itsellä ollut sama fiilis viime aikoina, kun oma mummini nukkui pois..

Kaunista muistelua niistä jo rakkaista poistuneista ihmisistä. Kauniisti olet kirjoittanut Pyhäinpäivän tunnelmia =)

pidän

Liikuttavaa pohdintaa elämän pituudesta ja kaipauksesta.

Liikuttavan kaunis.

Herkkä, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot