Nimetön

Runoilija 69b657d0aad1eac8113281a890d9b078

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 3.5.2019 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Revin siipeni jo aikoja sitten, päätin että jatkan matkaa enkä itke - langennut enkeli
 

Sä et soita, sä et vastaa..
Mä en tiedä, mitä on sattunut.
Sä et kerro, mitä on tapahtunut.
Voinko mä olla varma enää mistään,
jos sä et tuukaan mua enää pihatielle vastaan?
Oonko mä tehnyt jotain?
Sua satuttanut jotenkin?
Sun puhelimesi hiljaa tuuttaa,
pelkään etten sun ääntäsi kuule mä enää koskaan..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot