Nimetön

Runoilija 69b657d0aad1eac8113281a890d9b078

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 3.5.2019 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Revin siipeni jo aikoja sitten, päätin että jatkan matkaa enkä itke - langennut enkeli
 

En mä jaksais aina murehtia, aina huolehtia mitä sun päässäsi liikkuu..
En aina itkeä itseäni uneen, kun oon levoton enkä tiedä missä mun ajatukseni on.
Mä en tahtois olla vaan hiljaa, kun olis aika keskustella, mä en vaan haluu ajaa sua pois.
Mä en kestä tätä taakkaa, hiljaisuutta.
Mikset sä sano mitään, anna mulle mitään merkkiä.
Mitä sä tahdotkaan.
Sitä mä en voi tietää.
Mun on pakko tunteitani purkaa, mikset ota niitä vastaan?
En mä tahdo sulle pahaa, saati satuttaa.
Mä vaan haluan jatkaa, puhtaan ilman kanssasi jakaa...

Sä etkö voi mulle kertoo, mikä taas meni vikaan?
Etkö voi selittää, miten asiat korjataan...
vai etkö sitä halua enää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot