Nimetön

Runoilija 69b657d0aad1eac8113281a890d9b078

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 3.5.2019 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Revin siipeni jo aikoja sitten, päätin että jatkan matkaa enkä itke - langennut enkeli
 

En tiedä, miten sanoisin
ei mun oo hyvä olla näin
Tahdon taas lentää
olla vapaa menemään…

Liian myöhäistä lähteä korjaamaan
menneitä tekoja
muuttamaan vanhoja aikoja…

Anteeksipyyntösi ei vaan enää riitä,
enää en kykene anteeksi antamaan,
jatkamaan
kun ei ole mitään jatkettavaa…

En tiedä, kuinka sanoa
että on aika lopettaa
vihdoin erilleen lähteä…

Mutta tiedät sen itsekin
ettei tästä enää uutta aamua
seuraa tai ees seuraavaa
kun loppu vihdoin meidät kiinni saa,
ei auta paeta.

On vaan pystyttävä hyvästi sanomaan
ja jatkamaan matkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot