Nimetön

Runoilija Synthetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parikymppinen alakuloisuuteen taipuvainen nuori nainen Haminasta. Tykkää kirjoitella runoja,sanoituksia, kuunnella musiikkia, soittaa kitaraa.. Rakastaa kauneutta, pimeyttä, syksyä, kynttilöitä, teetä, kirjoja, runoja, kaupunkeja, ystäviä,hauskanpitoa, tanssia, reivejä, keikkoja, bileitä, kauhuelokuvia, persoonallisia ihmisiä.. Mun runot kertoo aika lailla mun omasta ja läheisten ihmisten elämästä. Ei toki kaikki, mutta osa ainakin pohjautuu osittain totuuteen. :) Saa ihan vapaasti kommentoida jos on jotain sanottavaa :)
 

Your face in cover of
Vanity Fair,
what a blare

Never seen you like that
looking like
a totally brat

perfect make-up and clothes on
that's a side of you
i've never known

Selite: 
Riimittelyä vailla sen suurempaa ideaa vol 2.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot