Too much to ask.

Runoilija Synthetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parikymppinen alakuloisuuteen taipuvainen nuori nainen Haminasta. Tykkää kirjoitella runoja,sanoituksia, kuunnella musiikkia, soittaa kitaraa.. Rakastaa kauneutta, pimeyttä, syksyä, kynttilöitä, teetä, kirjoja, runoja, kaupunkeja, ystäviä,hauskanpitoa, tanssia, reivejä, keikkoja, bileitä, kauhuelokuvia, persoonallisia ihmisiä.. Mun runot kertoo aika lailla mun omasta ja läheisten ihmisten elämästä. Ei toki kaikki, mutta osa ainakin pohjautuu osittain totuuteen. :) Saa ihan vapaasti kommentoida jos on jotain sanottavaa :)
 

Come and take me
somewhere
far away

Treat me
like you'd
want
me to treat you

Keep me safe
and love me
the best way
you can

Selite: 
Expectations that will never come true.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot