Nimetön

Runoilija Synthetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parikymppinen alakuloisuuteen taipuvainen nuori nainen Haminasta. Tykkää kirjoitella runoja,sanoituksia, kuunnella musiikkia, soittaa kitaraa.. Rakastaa kauneutta, pimeyttä, syksyä, kynttilöitä, teetä, kirjoja, runoja, kaupunkeja, ystäviä,hauskanpitoa, tanssia, reivejä, keikkoja, bileitä, kauhuelokuvia, persoonallisia ihmisiä.. Mun runot kertoo aika lailla mun omasta ja läheisten ihmisten elämästä. Ei toki kaikki, mutta osa ainakin pohjautuu osittain totuuteen. :) Saa ihan vapaasti kommentoida jos on jotain sanottavaa :)
 

Do you remember the day
when you walked in to my life,
and turned my world upside down?

Somehow i feel that
you're gonna do it again.

Maybe you don't want it,
but you'll do it.

And again, you're gonna
turn my world upside down.

Selite: 
WÄÄÄ! Oli yöllä ihan helvetin hyvä pätkä mielessä, mut idiootti kun olen, menin nukahtamaan ja unohdin sen ! Tuloksena kämänen paska joka ei vastaa alkuperäistä juttua ollenkaan. Got Damned!
Kategoria: 
 

Kommentit

Mun mielestä tää on tosi kiva. Samaistuin :)

 

Käyttäjän kaikki runot