Nimetön

Runoilija huomio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, vaan en väitä, että lauseeni paperilla voisivat pelastaa maailman, saati kelvata edes sytykkeeksi saunan uuniin.
 

monen vuoden
hiljaisuuden jälkeen

puhe puskee yli äyräittein

ajoittain

tulvavetenä se ryöpsähtää
täyttää koko huoneen

ja

vielä jälkeenkin jää
hetkeksi huuhtelemaan nilkkoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossasi on jotain kaunista. Sanasi soivat, pidän kovasti!

Hienosti sanailtu.

 

Käyttäjän kaikki runot