Nimetön

Runoilija Homssulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen täällä
kädenmittaa lähempänä

(enkä tiedostaen kosketa olkapäitänne, tiedän että vihaatte sitä)

voiko näinä päivinä
kukaan sijaitakaan muualla

vieraassa maassa
epävakaalla maaperällä
maa upottaa jalkojemme alta
lähemmäs mennyttä
maatuvaa

kadonnut ystävä
läsnä leijuva rakkaus
heinäsirkkojen vaietessa purkautuu
tuhansiksi lankarulliksi

kudoit villasukkia

et puhu
et rakasta ääneen
mutta jokaisessa silmukassa
tunteesi kietoutuivat kokonaisuuksiksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot