yesterday

Runoilija Homssulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lasken minuutteja eiliseen

olin siinä ja siellä
täysin tunteiden vallassa

hallitsematon
mahdoton
sulle vieras,
tuntematon

valitse sanasi tarkemmin
tai valitse edes sanoja

vaikeneminen antaa liikaa vapauksia
naiselle
joka on ylikuormitettu mielikuvituksella

kadun vain kaikkea
anna anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot