Nimetön

Runoilija Homssulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en kestä läheisyyttäsi
etenkään sen jälkeen
kun olet torjunut mut
edellisenä iltana

voin pahoin
jokaisessa sopukassani
kun vain kaipaan sua tähän
etkä ikinä lähde kotoasi

odotan turhaan
illasta toiseen
miksei tää jo riitä
tyhmä tyttörukka
ja saadut rukkaset

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot